Cases

Generelt er vi aldrig bange for at påtage os en ny opgave, men her kan man se, hvilke cases vi før har arbejdet med.

Struers ApS

Struers er en virksomhed, der gerne afsøger mulighederne, for at de fortsat kan ligge i front inden for deres branche. Her var vores cases at lave et par native apps til iOS, som en slags prototyper, der kunne vise mulighederne i den mobile platform. Samtidig har vi udviklet en prototype til et Internet of Things system. Denne løsning bestod af en embedded computer, en cloud løsning, et dashbord og en mobil app.

app apps computerprogrammer hjemmeside hjemmesidedesign itkonsulent konsulent konsulentvirksomhed programmering softwareudvikling udvikling webdesign

Bang & Olufsen A/S

Bang & Olufsen var i en process, hvor de skulle automatisere nogle manuelle tests. Dette har givet en god baggrundserfaring i opbygning af automatiserede test cases. Disse tests kan køres lokalt og kommunikere med et testrum på en anden placering, og tester et komplekst system med mange produkter, der kan kommunikeres med via. et REST API.

case for Bang & Olufsen programmering

Tamigo

Her har vi hjulpet med at lave nye funktioner i en eksisterende iOS app, hvilket betød at den gamle app først skulle analysres, for at kunne tilføje ny funktionalitet.

E/F Tønderhus

Da virksomheden er bosat i ejendommen, er der et naturligt samarbejde med foreningen. Derfor har vi udviklet en hjemmeside til foreningen med tilhørende intranet. Samtidig er drift og vedligeholdelse  også en opgave vi varetager. Dette har også givet erfaring inden for brug af af SEO (Search Engine Optimization) og også lidt erfaring i at fjerne spam injection, da foreningen oplevede et hackerangreb.

Siden er bygget på CMS systemet WordPress, så derfor er der også opbygget noget erfaring i de forskellige plugins, der findes i netop det system. Men nogle ting har også været nødvendigt at ændre i selve kildekoden til hjemmesiden, så her er der også kommet noget erfaring i PHP, HTML og CSS.

case for Tønderhus - app apps computerprogrammer hjemmeside hjemmesidedesign itkonsulent konsulent konsulentvirksomhed programmering softwareudvikling udvikling webdesign

Zylinc A/S

Her har vi stået for at videreudvikle virksomhedens eksisterende Android app. Denne app er en tilføjelse til en af deres mange løsninger, der kobler virksomheder sammen på tværs af mange forskellige kommunikationsplatforme.

Vi stod også for iOS versionen, der dog krævede en del oprydningsarbejde for at komme til en stabil tilstand, da der ikke var vedligeholdt på den i en lang periode.

Da man konstaterede, hvor meget vedligehold, der var i de 2 forholdsvis simple applikationer, besluttede man under vores vejledning, at starte et cross-platform projekt op i Xamarin, da dette ville bygge på et kodesprog (C#), som man i forvejen har gode kompetencer inhouse i virksomheden. Jeg var med til at opbygge grundstammen på appen, men det resterende finish kunne virksomheden herefter selv stå for.

case for zylinc appudvikling