Hjerneudvikling

Går du op i dit barns udvikling? Og tror du, ligesom folkene hos Develoop at hjernen ikke blot er en sort boks, men et organ i konstant forandring. Er dette tilfældet, så har vi her hos TM-Technologies udviklet et elektronisk spørgeskema ud fra Develoops viden om ubalanceret hjerneudvikling. Udfyld skemaet hos http://develoop.dk, så kan du få et indblik i, om dit barns hjerne er svagere udviklet i den ene eller den anden hjernehalvdel.

Vi synes her hos TM-Technologies, at det har været utrolig spændende at være en del af det eventyr, og håber det kan hjælpe mange forældre og børn med udviklingsprocessen. 

Står du også og mangler en tilføjelse til din hjemmeside, der skal programmeres, er vi altid behjælpelige. Uanset om det er PHP eller Java Script programmering, HTML, CSS eller mobiludvikling til iPhone eller Android for den sags skyld.

View this post on Instagram

Går du op i dit barns udvikling? Og tror du, ligesom folkene hos Develoop at hjernen ikke blot er en sort boks, men et organ i konstant forandring. Er dette tilfældet, så har vi her hos TM-Technologies udviklet et elektronisk spørgeskema ud fra Develoops viden om ubalanceret hjerneudvikling. Udfyld skemaet hos http://develoop.dk, så kan du få et indblik i, om dit barns hjerne er svagere udviklet i den ene eller den anden hjernehalvdel. Vi synes her hos TM-Technologies, at det har været utrolig spændende at være en del af det eventyr, og håber det kan hjælpe mange forældre og børn med udviklingsprocessen. #webdevelopment #phpprogramming #braindevelopment #questionare #webudvikling #itkonsulent

A post shared by TM-Technoligies (@tm.technologies) on

Unified communication

If you need help choosing a unified communication solution TM-Technologies has helped developing the mobile platform for the Zylinc solution.

The app was build for easy usage and easy maintenance in development.
ZyMobile provides you with a real-time overview of colleagues’ calendars, contact details, and availability directly on your smartphone. Assuming you have the required rights, you can also handle queues as an agent.

The mobile app exists for iPhone and Android.

Indre blogger eller lille virksomhed

Har du en indre blogger gemt i maven, eller har du en mindre virksomhed, der mangler en hjemmeside, så står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder at lave en simpel hjemmeside med et par undersider gratis (f.eks en blog).

Photo by Burst from Pexels - Simpel hjemmeside under udvikling

Prisen for dig vil blive den opdatering og hosting af CMS systemet, der løbende vil ske, for både at forbedre og sikre hjemmesiden.

Dette vil vi kunne klare for det beskedne beløb af Kr. 200,- pr. mdr. og vi binder dig kun til minimum 3 mdr.

Kig evt. på nogle af vores nuværende kunders løsninger her, og se om det kunne være noget for jer.