Går du op i dit barns udvikling? Og tror du, ligesom folkene hos Develoop at hjernen ikke blot er en sort boks, men et organ i konstant forandring. Er dette tilfældet, så har vi her hos TM-Technologies udviklet et elektronisk spørgeskema ud fra Develoops viden om ubalanceret hjerneudvikling. Udfyld skemaet hos http://develoop.dk, så kan du få et indblik i, om dit barns hjerne er svagere udviklet i den ene eller den anden hjernehalvdel.

Vi synes her hos TM-Technologies, at det har været utrolig spændende at være en del af det eventyr, og håber det kan hjælpe mange forældre og børn med udviklingsprocessen. 

Står du også og mangler en tilføjelse til din hjemmeside, der skal programmeres, er vi altid behjælpelige. Uanset om det er PHP eller Java Script programmering, HTML, CSS eller mobiludvikling til iPhone eller Android for den sags skyld.

View this post on Instagram

Går du op i dit barns udvikling? Og tror du, ligesom folkene hos Develoop at hjernen ikke blot er en sort boks, men et organ i konstant forandring. Er dette tilfældet, så har vi her hos TM-Technologies udviklet et elektronisk spørgeskema ud fra Develoops viden om ubalanceret hjerneudvikling. Udfyld skemaet hos http://develoop.dk, så kan du få et indblik i, om dit barns hjerne er svagere udviklet i den ene eller den anden hjernehalvdel. Vi synes her hos TM-Technologies, at det har været utrolig spændende at være en del af det eventyr, og håber det kan hjælpe mange forældre og børn med udviklingsprocessen. #webdevelopment #phpprogramming #braindevelopment #questionare #webudvikling #itkonsulent

A post shared by TM-Technoligies (@tm.technologies) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *